Materieel

Bart Klerks is gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden.

Straatwerk

Bart Klerks kan fungeren als partner voor al uw straatwerk en sierbestratingen. Daarnaast leggen we ook bedrijfsterreinen en grote opritten aan. Het repareren van bestratingen valt ook onder ons werk. Of het nu gaat om een stukje tegelwerk van stoeptegels of een project met betonplaten van 200 x 200cm: voor Bart Klerks is geen project te groot of te klein. Wij beschikken over het juiste materiaal om al deze projecten correct uit te voeren.

De levering van straatstenen en tegels is bij ons ook in vertrouwde handen. Voor iedere klant kunnen we een offerte op maat maken. Wij kunnen u alle denkbare soorten en maten bestratingmaterialen leveren zoals:

Grondwerk

Onder grondwerk verstaan wij:

Degelijke uitvoeringen van het grondwerk is de basis van allerlei volgende werkzaamheden. Voor een groot aantal opdrachtgevers heeft Bart Klerks inmiddels al diverse projecten uitgevoerd. Ieder project vraagt om de juiste kennis en kunde. Voor bijvoorbeeld straatwerk graven wij de slappe grond af zodat er een deugdelijke fundering van zand, gebroken puin of een zand/cement mengsel gemaakt kan worden, zodat de straat niet meer nazakt. Met behulp van een hydraulische graafmachine voeren wij de grond voor u af, of verwerken dit waar nodig. Wij kunnen ook het zand of puin leveren wat nodig is voor een goede fundering. Door middel van diversen grondverdichters maken we er een degelijke onderban van.

Bij grondwerk hoort ook het leggen van riolering voor het afwateren van de bestrating. Wij kunnen alle materialen voor de riolering leveren en aansluiten.

Sloopwerkzaamheden

Bart Klerks is ook actief op het gebied van sloopwerken. Hierbij kan men denken aan projecten waarbij woningen, kerkgebouwen, watertorens, tuinbouwkassen, stallen en fabriekscomplexen gesloopt moet worden. We richten ons op zowel renovatie- als totaalsloopprojecten. De door ons te slopen gebouwen worden selectief gesloopt. Dit houdt in dat de materialen die bij de sloop vrijkomen ter plekke worden gescheiden. Uiteraard beschikken we voor dergelijke projecten over het juiste materiaal.